انتخاب پروفیل درب و پنجره با کیفیت می تواند در بالا بردن سطح کیفی ساختمان، تاثیر به سزائی داشته و نمای متفاوتی در ظاهر نهایی ساختمان پدید آورد. هزینه ی تمام شده ی یک پروژه ساختمانی تحت تاثیر قیمت پروفیل در و پنجره قرار می گیرد. ضخامت پروفیل در و پنجره به طور معمول 2 و یا 2.5 میلیمتر می باشد.
کلیاتی در باره ی پروفیل درب و پنجره
در میان انواع مصالحی که در ساختمان سازی کاربرد دارند، پروفیل در و پنجره جایگاه ویژه ای دارد. علاوه بر اینکه انتخاب پروفیل درب و پنجره با کیفیت می تواند در بالا بردن سطح کیفی ساختمان، تاثیر به سزائی داشته باشد، ظاهر این محصول که انواع مختلفی دارد، می تواند نمای متفاوتی در ظاهر نهایی ساختمان پدید آورد. یکی از مواردی که می تواند هزینه های تمام شده ی یک پروژه ساختمانی را تحت تاثیر خود قرار دهد قیمت پروفیل در و پنجره می باشد. این محصولات از چند نوع متریال متفاوت تولید می گردند. بر اساس استاندارد ملی ایران شماره 7336 با عنوان پروفیل های توخالی مخصوص در و پنجره، این محصولات با استفاده از ورق روغنی و ورق گرم تولید می گردند. بنابر این قیمت ورق روغنی و همچنین قیمت ورق سیاه عاملی تاثیر گذار بر روی قیمت پروفیل در و پنجره می باشد.
چارچوب در و پنجرهها از اتصال تعداد مختلفی از پروفیل درب و پنجره فلزی به یکدیگر تشکیل و ساخته میشوند. در ادامه به معرفی مختصر انواع پروفیلی که در ساخت چارچوب در و پنجره به کار میروند، خواهیم پرداخت:
- پروفیل لنگه دری: این پروفیلها استحکام بالایی داشته و همانطور که از نامشان پیداست در ساخت چارچوب درب استفاده دارند.
پروفیلهای لنگه دری دارای دو لبه بوده و به دلیل سطح مقطع بستهی که دارند، جزو پروفیلهای بسته به شمار میروند.
- پروفیل چهارچوبی: از این پروفیل نیز در ساخت چارچوب درب استفاده میشود ولی تنها برای درهای چوبی و ام دی افی اجرا میشود. پروفیلهای چارچوبی تک لبه بوده و معمولاً از فرایند نورد سرد به دست میآیند.
پروفیل چارچوبی خود دارای انواع: رومی، فرانسوی، مکزیکی و ساده است.
- پروفیل سپری: یکی دیگر از پروفیلهایی که در ساخت چارچوب در و پنجره کاربرد گستردهی دارد، پروفیل سپری با شکل ظاهری شبیه به حرف T انگلیسی است. این پروفیل ریز نقش اما مهم طبق استانداردهای بین المللی DIN تولید شده و در میان انواع سایزهای که دارد، ضخامت 2 میلیمتری آن بیشترین کاربرد را پیدا کرده است.
پروفیل سپری به صورت فابریک و یا پرسی ساخته شده و به بازار عرضه میشود. شایان ذکر است که کیفیت سپری فابریک به مراتب بالاتر است.
از آن جایی که ضخامت لبهی این پروفیل از اهمیت بالایی برخوردار است، در هنگام نام بردن از آن عدد ضخامت لبه نیز بیان میشود.
جالب است بدانید کاربرد این پروفیل تنها به ساخت چارچوب محدود نشده و از آن در صنعت ساختمان سازی استفادههای بسیاری میشود.
جهت مشاهده تصاویر محصولات ما از صفحه اینستاگرام مبتکران صبا بازدی فرمایید.
انواع پروفیل درب و پنجره براساس سایز:
سایزهای پروفیل درب و پنجره در هشت گروه مختلف دسته بندی میشوند. پروفیلهای گروه شماره دو با کاربردهای گوناگون و عمومی و پروفیلهای گروه شماره هفت با ایجاد ضریب امنیتی بالا در سازه بیشترین استفاده را دارند.
مشخصات فنی پروفیل درب و پنجره
پروفیل لنگه دری: در ضخامتهای: 2 تا 4 میلیمتر و با طولهای 6 تا 12 میلیمتر تولید میشوند.
پروفیل چهارچوبی: در ضخامتهای 2 تا 2.5 میلیمتر و در طولهای 6 میلیمتری ساخته میشوند.
پروفیل سپری: در ضخامتهای 0.9 تا 2.5 میلیمتر و در طول 6 تا 12 متر در بازار عرضه خواهند شد.
شایان ذکر است در استاندارد اشتال اندازه نوع لبه گرد پروفیل سپری 30تا 140 میلیمتر و نوع لبه تیز آن اما 20-40 میلیمتر خواهد رسید.
وزن پروفیل درب و پنجره بسته به سایز، ضخامت و نوع آن متفاوت است. شما میتوانید جهت اطلاع دقیق از وزن این پروفیلها به جدول اشتال وزنی مراجعه کرده و یا با ما تماس بگیرید.
قیمت پروفیل درب و پنجره فلزی
قیمت پروفیل درب و پنجره به عوامل متعددی بستگی دارد. نوع، سایز و ضخامت اولین ویژگیهایی هستند که برای تعیین قیمت این پروفیلها مطرح خواهند شد. معمولاً با افزایش سایز و ضخامت به دلیل بالا رفتن وزن پروفیل قیمتها بیشتر میشوند. در واقع میتوان گفت که قیمت و وزن پروفیل درب و پنجره با یکدیگر رابطهی مستقیمی دارند.
از دیگر عواملی که نقش بسیار مهمی در محاسبهی قیمت این پروفیل دارد، قیمت روز پروفیل درب و پنجره است. قیمت روز انواع مقاطع فلزی و فولادی از جمله پروفیل درب و پنجرهی فلزی با در نظر گرفتن نرخ روز ارز و دلار، شاخص بورس کالاهای فولادی، قیمتهای جهانی، تورم و … تعیین و سپس در بازار اعلام میشود.
شما میتوانید قیمت پروفیل درب و پنجره امروز را با تماس با کارشناسان ما استعلام فرمایید.
شماره تماس کارشناسان فروش : 03136511111 داخلی یک و دو